Gå til indhold
Logo negative

Om Climatic

Climatic projekterer, monterer og servicerer kvalitetsløsninger inden for facadevedligeholdelses- og faldsikringssystemer til alle bygningstyper på tværs af hele Danmark. Vores permanente og midlertidige løsninger tager udgangspunkt i en helhedsorienteret tilgang baseret på kundens samlede behov.

Climatic teamet

Hvorfor vælge Climatic?

Kundefokus

Uanset hvad dit behov er, står vores erfarne medarbejdere klar med support og rådgivning, så du opnår en helhedsorienteret løsning, der understøtter sikkerheden indeni og udenpå din bygning.

Erfaring

Siden 1973 har Climatic været specialiseret i at projektere, montere og servicere kvalitetsløsninger inden for facadevedligeholdelses- og faldsikringssystemer til alle typer bygninger.

Landsdækkende

Vi er landsdækkende og gennemfører årligt hundredvis af projekter og serviceeftersyn på tværs af bygningstyper og regioner i hele Danmark.

Kvalitet

Climatic tilbyder produkter af høj kvalitet fra en række europæiske producenter. Produkterne integreres i vores egne løsninger, der altid tager udgangspunkt i en helhedsorienteret kundetilgang. Derved bidrager vi til at opretholde den bedst mulige bygningsdrift og -vedligehold.

Sikkerhed

Vores løsninger bidrager til at beskytte brugerne mod faldulykker i forbindelse med arbejde i højden. På den måde gør Climatic det let at udføre sikkerhedsmæssigt forsvarligt vedligehold af bygningsfacader.

Skarpe priser

Uanset hvilken type system eller produkt, du vælger, så ledsages det altid en skarp og konkurrencedygtig pris.

Vi leverer en 360 graders løsning tilpasset dit projekt

Fra start til slut står vi klar med professionel og videnstung rådgivning, der kommer hele vejen rundt om dit behov. Det gælder uanset, om du skal bruge hjælp til en grundig risikovurdering, veludført montering eller gennemførelse af et lovpligtigt eftersyn.

  • Vurdering og planlægning

  • Montering

  • Service

Tag med wiresystem

Vurdering og planlægning

Identifikation af potentielle farer er afgørende for at eliminere eller håndtere faldrisici effektivt. Vi udvikler skræddersyede faldsikringsløsninger til facadevedligehold og arbejde i højden baseret på en grundig risikovurdering.

Monorail for rope access

Montering

Præcis og veludført montering er nøglen til effektiv og sikker faldsikring og facadevedligeholdelse. Hos Climatic er vi eksperter i at udføre sikre installationer af faldsikringsudstyr til facadevedligeholdelse på enhver bygningstype. 

Service af tagmaskine

Service

Climatic har mere end 50 års erfaring i servicering af anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse. Vi kan derfor tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, og som giver dig ro i sindet i forbindelse med de lovpligtige eftersyn.

Læs mere om service

Vi fremmer en sikker arbejdsplads

I arbejdssituationer med risiko for fald fra højder er det vigtigt at kunne koncentrere sig om sit arbejde og føle sig tryg og sikker imens. Derfor er det afgørende, at samtlige sikkerhedskrav bliver efterlevet.
Climatic projekterer, monterer og servicerer kvalitetsløsninger inden for facadevedligeholdelses- og faldsikringssystemer, der fremmer sikkerheden i og udenpå bygninger med udgangspunkt i grundige risikoanalyser. Derved gør vi det lettere at varetage sikkerhedsmæssigt forsvarligt vedligehold af bygningsfacader samt undgå styrt fra højder.

Charlotte Nielsen

Vi er med dig hele vejen

Uanset hvad dit behov er, så ved vi, hvad der virker, og hvilke krav, der stilles både før, under og efter systemet tages i brug. 

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Kontakt os og lad os hjælpe dig med at komme succesfuldt i mål med faldsikringen og vedligeholdelsen af din bygning. 

Kvalitet siden 1973

Climatic blev grundlagt i 1973 og har lige siden projekteret, monteret og serviceret kvalitetsløsninger inden for facadevedligeholdelses- og faldsikringssystemer til alle typer bygninger, uanset behov. 

De tusindvis af projekter og serviceeftersyn, som vi de seneste 50 år har gennemført over hele Danmark, har givet os en dyb og indgående kompetence indenfor vores felt.