Gå til indhold
Logo negative

Service

Climatic har mere end 50 års erfaring i servicering af anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse. Vi kan derfor tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype og dine behov, så du kan have ro i sindet i forbindelse med de lovpligtige eftersyn.

Service af tagmaskine
Skinnesystem på Pasteurs Tårn

Skræddersyet serviceaftale og -besøg

Løbende service og vedligeholdelse af dine faldsikringsløsninger er afgørende for sikkerheden samt overholdelse af regler og lovgivning. Et regelmæssigt servicebesøg er derfor den bedste garanti for, at dit udstyr og tekniske installationer altid er velfungerende og holder i mange år.

Med en serviceaftale hos Climatic kan du sove trygt om natten. Den giver dig nemlig sikkerhed for, at vi kontakter dig for at planlægge eftersynet, så du slipper for selv at skulle huske på, hvornår dit udstyr skal testes.

På denne måde kan du trygt regne med, at dit udstyr altid er i topform og klar til at opfylde de nødvendige sikkerhedskrav. Samtidig optimerer vi planlægningsarbejdet og minimerer kørselsomkostningerne og dermed din pris på eftersynet.

 • Styr på det lovpligtige eftersyn

  Med en serviceaftale er du sikker på, at fristen for det årlige lovpligtige eftersyn ikke overskrides. Vi forpligter os nemlig til at kontakte dig, så du slipper for selv at skulle huske på, hvornår jeres udstyr skal testes.

 • Nemt og omkostningseffektivt

  Et årligt eftersyn tilpasses ikke bare dine behov. Det optimerer også Climatics planlægningsarbejde og minimerer vores kørselsomkostninger, hvilket er en prismæssig fordel for dig.

 • Servicebog

  Når eftersynet er gennemført, har du en ajourført servicebog og gyldige servicemærkater på dit anlæg, så du kan have ro i sindet i forbindelse med myndighedsbesøg.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og få sidste nyt om faldsikring og facadevedligeholdelse.

 • ”På Købke Hus er det vigtigt for os at kunne arbejde sikkert på vores grønne tage samt pleje dem hele året rundt. Vi valgte et wire-system designet og leveret af Climatic pga. deres dybe ekspertise med faldsikringsløsninger og medfølgende service.”

  Thomas Sørensen Administerende Direktør ARPE & KJELDSHOLM A/S

 • ”Bygningens runde og komplekse facade stiller særlige krav til, hvordan vi kan arbejde sikket på taget i forbindelse med facadevedligeholdelse. Climatic bidrog med skræddersyede, sikkert og imødekommende løsninger, der samtidig understøtter Nordøs design.”

  Rikke Kampmann Senior portefølje manager PFA