Gå til indhold
Logo negative

Permanent afspærringssystem - D-marc™ 105

D-marc™ 105 er et vindbestandigt afspærringssystem, der kan modstå høje vindhastigheder og dermed eliminerer potentielle skader forårsaget af svingninger.

Hvad er D-marc™ 105?

D-marc™ 105 er et vindbestandigt afspærringssystem, der kan modstå vindhastigheder på op til 168 km/t takket være et unikt design, der ligeledes minimerer risikoen for potentielle skader forårsaget af svingninger.

Systemet er udviklet til at modstå selv de kraftigste vindhastigheder og sikre optimal beskyttelse mod barske vejrmæssige forhold og potentielle skader. D-marc™ 105 tilfører både sikkerhed og stabilitet til din bygning, uanset hvilke vejrforhold, der opstår.

Stephan Visser

Vil du høre mere om D-marc™ 105?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug.

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning.

D-marc på tag

Har du brug for service eller en serviceaftale til dit D-marc™ 105-afspærringssystem?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service