Gå til indhold
Logo negative

BiboBlock®

BiboBlock® er en betonsten, der fungerer som ankerpunkt i forbindelse med wire-baserede faldsikringssystemer helt uden gener, såsom støj, støvnedfald og gennembrydning af tagbeklædningen.

Hvad er BiboBlock®?

BiboBlock® anvendes som ankerpunkt i forbindelse med wire-baserede faldsikringssystemer. Betonstenen fungerer effektivt samtidig med, at du undgår støj, støvnedfald, gennembrydning af tagbeklædningen o.a. gener.

BiboBlock® er godkendt iht. EN795 som ankerpunkt i forbindelse med wire-baserede faldsikringssystemer på lige fod med traditionelle stolpefødder, der normalt fastgøres mekanisk i den underliggende tagkonstruktion.

Sebastian Eggertsen

Vil du høre mere om BiboBlock®?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug.

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning.

Service af Bibo-Blok

Har du brug for service eller en serviceaftale til din BiboBlock®?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service