Gå til indhold
Logo negative

Fritstående ankerpunkt

Et fritstående ankerpunkt er velegnet til tagflader med begrænset færdsel, og hvor arbejdet kun foregår inden for enkelte zoner.

Hvad er et fritstående ankerpunkt

Et fritstående ankerpunkt er den optimale løsning til tagflader, hvor færdslen er begrænset, og hvor arbejdet kun finder sted inden for specifikke zoner. Ankerpunkterne placeres sikkert nær arbejdszonen, hvorefter brugeren tilkobler sig, udfører arbejdet og begiver sig tilbage til området bagved ankret. 

Ankerne kan forbindes via en midlertidig line, så flere personer har mulighed for at samarbejde inden for samme zone. Climatic anbefaler en tydelig opmærkning at den sikre zone.

Andrew Green

Vil du høre mere om vores fritstående ankerpunkter?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug. 

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning. 

Pat-box på tag

Har du brug for service eller en serviceaftale til dit fritstående ankerpunkt?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service