Gå til indhold
Logo negative

Skinnesystem

Et skinnesystem beskytter brugerne mod faldulykker i forbindelse med udførelse af tagkonstruktioner, bygningsfacader, tagrender o.a. arbejde i højden.

Hvad er et skinnesystem?

Et skinnesystem er en faldsikringsløsning designet til at beskytte brugerne mod faldulykker. Det gælder især i forbindelse med arbejde i højden, såsom udførelse af tagkonstruktioner, bygningsfacader og tagrender. Systemet består af en skinne monteret langs arbejdsområdet, enten horisontalt eller vertikalt. Brugerne sikres ved hjælp af et glideanordning, der fastgøres til skinnesystemet via en sele eller ankerstrop.

Skinnesystemer til faldsikring er fleksible og kan tilpasses forskellige typer bygninger og arbejdssituationer. De giver brugerne bevægelsesfrihed og gør det muligt at udføre opgaverne sikkert og effektivt, samtidig med at de reducerer risikoen for faldulykker.

Stephan Visser

Vil du høre mere om vores skinnesystem?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug.

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning.

Skinnesystem på Kay Fisker Plads

Har du brug for service eller en serviceaftale til dit skinnesystem?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service