Gå til indhold
Logo negative

Monorail

En monorail med facadegondol er en hejsegondol, der er forsynet med hejsespil o.a. komponenter, og som bl.a. er velegnet til vinduespudsning.

Hvad er monorail?

En monorail med facadegondol er 1- eller 2-mands hejsegondoler, såsom vinduespudsergondoler, der er forsynet med hejsespil o.a. komponenter. Gondolen hænger i wirer, som kører på en monorail, dvs. en skinne, monteret øverst på bygningen. 

Gondolens til- og frakobling fra wirerne udføres fra grundniveau. Modsat pudsegondoler og arbejdskurve, som manøvreres via tagmaskinens hejseudstyr, og som derfor befinder sig på taget, opbevares gondolen nederst i bygningen. 

Mads Flindt

Vil du høre mere om vores monorails?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug. 

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning. 

Tagmaskine på Dahlerups Tårnet

Har du brug for service eller en serviceaftale til din monorail?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service