Gå til indhold
Logo negative

Tagmaskine

En tagmaskine letter adgangen til facaden og giver brugerne mulighed for sikkert at udføre vedligeholdelsesopgaver uden behov for stilladser eller stiger.

Hvad er en tagmaskine?

En tagmaskine er udviklet til at lette adgangen til facaden på især høje bygninger. Tagmaskinen giver brugerne mulighed for sikkert at udføre vedligeholdelsesopgaver, såsom rengøring, maling eller reparation af facaden, uden behov for stilladser eller stiger. 

En tagmaskine med facadegondol er et såkaldt BMU (Building Maintenance Units) system, hvor tagmaskinen rummer hejseværk o.a. komponenter, der anvendes til manøvrering af pudsegondolen. Selve tagmaskinen traverserer på et skinnesystem på tagfladen. Hvis du gerne vil undgå gennemføringer i tagfladen, kan Climatic montere skinnesystemet på konsoller direkte ned i tagkonstruktionen eller endda frit på tagfladen.

Stephan Visser

Vil du høre mere om vores tagmaskiner?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug. 

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning. 

Service af tagmaskine

Har du brug for service eller en serviceaftale til din tagmaskine?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service