Gå til indhold
Logo negative

Hængestilladser

Med et hængestillads opnår brugerne sikker adkomst til inspektion og vedligehold af utilgængelige områder i især høje bygninger, hvor gængse adgangsmetoder ikke er tilstrækkelige.

Hvad er et hængestillads?

Hængestilladser afgørende for at opnå sikker adkomst i forbindelse med inspektion, vedligeholdelse og rengøring af høje bygninger. Hængestilladser giver adgang til utilgængelige områder og muliggør arbejde på områder, hvor der er risiko for farlige styrt, og hvor almindelige adgangsmetoder såsom stiger eller stilladser ikke er tilstrækkelige. 

Ved at montere hængestilladser opnår du, at inspektions- og vedligeholdelsesarbejde udføres sikkert og effektivt. Ved hjælp af passende sikkerhedsforanstaltninger, herunder gelændere, sikkerhedsseler og træningsforløb, kan brugerne udføre arbejdet trygt og sikkert.

Hængestilladser er designet til at opfylde strenge sikkerhedsstandarder og regulativer. Hængestilladser kan leveres i mange udformninger og er dermed nemme at tilpasse den enkelte bygnings behov.

Casper Visser

Vil du høre mere om vores hængestilladser?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug. 

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning. 

Pudsegondol

Har du brug for service eller en serviceaftale til dit hængestillads?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service