Gå til indhold
Logo negative

Rope access

Med rope access kan du opnå en effektiv arbejdsmetode, der sikrer den specialtrænede bruger adgang til arbejdsområdet v.h.a. reb.

Hvad er rope access?

Rope access – også kendt som rebarbejde – er en arbejdsmetode, hvor en specialtrænet bruger opnår adgang til et givent arbejdsområde via reb. Der er typisk tale om et område, hvor anvendelse af eks. lift eller stillads ikke er en mulighed. 

Rope access har opnået stor popularitet pga. de lave omkostninger. Dog stilles der store krav fra Arbejdstilsynet, før metoden kan tages i brug. Ligeledes må den aldrig fremlægges som den fortrukne løsning for arkitekten eller rådgiveren i forbindelse med nybyggeri. 

Andrew Green

Vil du høre mere om rope access?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug. 

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning. 

Rope access til tag

Har du brug for service eller en serviceaftale i forbindelse med rope access?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service