Gå til indhold
Logo negative

Robotter og rensesystemer

Robotter og rensesystemer omfatter tekniske løsninger, der anvendes som erstatning for arbejde, der enten er intensivt eller potentielt farligt for brugerne.

Hvad er robotter og rensesystemer?

Skal der udføres arbejde, der enten er meget fysisk krævende eller potentielt kan medføre farlige arbejdssituationer? Så kan robotter og rensesystemer være en velegnet løsning til at få arbejdet gjort uden risiko for brugeren, der blot skal kunne betjene løsningen fra eks. terrænniveau.  

Robotter anvendes typisk på vandrette flader, såsom atriumglas og solceller, imens rensesystemer typisk anvendes på lodrette flader, som f.eks. store glasfacader.

Stephan Visser

Vil du høre mere om vores robotter og rensesystemer?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug. 

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning. 

Renserobot på solceller

Har du brug for service eller en serviceaftale til dine robotter og rensesystemer?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service