Gå til indhold
Logo negative

Faldsikringsnet

Et faldsikringsnet er en effektiv løsning til kollektiv arbejdssikkerhed i situationer, hvor der er risiko for fald fra højder.

Hvad er et faldsikringsnet?

Faldsikringsnet er en kollektiv løsning, der spiller en afgørende rolle i forhold til at fremme arbejdssikkerheden i situationer, hvor der er risiko for fald fra højder. Faldsikringnet monteres rundt om arbejdsområdet for at opfange og forhindre faldende genstande samt beskytte arbejderne under dem. Ved at implementere faldsikringsnet reduceres risikoen for alvorlige ulykker og skader, hvilket skaber et sikkert og trygt arbejdsmiljø for alle involverede.

Normalt betegnes falsikringsnet som enten midlertidige eller permanente, hvilket du kan læse mere om her:

Midlertidigt faldsikringsnet

Et midlertidigt faldsikringsnet er en kollektiv løsning, der typisk anvendes i forbindelse med renovering af tagflader, hvor der er risiko for gennemstyrtning. Løsningen kan ligeledes anvendes på nybyggede facader, hvor der forekommer færdsel nedenunder. Nettene leveres ofte med en værktøjssikring, og vores erfarne medarbejdere kan hjælpe dig med montagen.

Permanent faldsikringsnet

Et permanent faldsikringsnet har til formål at sikre de ovenlys, som findes på bygningens tagflade. Mange ovenlys er fremstillet af polycarbonat – et materiale, som ofte mister sin styrke over tid. Det øger risikoen for gennemstyrtning, hvis brugeren snubler og lander på en ovenlyskuppel. Climatics permanente faldsikringsnet er testet og godkendt som permanent sikring af ovenlys.

Stephan Visser

Vil du høre mere om vores faldsikringsnet?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug.

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning.

D-marc på tag

Har du brug for service eller en serviceaftale til dit faldsikringsnet?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service