Gå til indhold
Logo negative

X1250 Mobile Grabber

X1250 Mobile Grabber giver fleksibel sikkerhed på taget samt i forbindelse med op- og nedstigning.

Dette system kan udlejes.

Hvad er en X1250 Mobile Grabber?

X1250 Mobile Grabber er en ultra-fleksibel løsning, der er ideel til lavere tage, containere, lastbiler, nedrivning og opgaver, hvor der er risiko for gennemstyrtning eller nedstyrtning ved tagkant eller ovenlys. 

Med de to ankerpunkter højt løftet over terræn kombineret med selvoptrækkelige faldblokke i toppen sikres brugerne ikke kun, imens de befinder sig på selve taget. Sikkerheden efterleves også i forbindelse med op- og nedstigning.  

Stephan Visser

Vil du høre mere om vores X1250 Mobile Grabber?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug. 

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning. 

Pat-box på tag

Har du brug for service eller en serviceaftale til din X1250 Mobile Grabber?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service