Gå til indhold
Logo negative

Rækværk

Rækværk kan tilføre ekstra beskyttelse mod farlige faldulykker. Et rækværk fungerer som en fysisk barriere og sikrer dermed færdsel i højden uden risiko for nedstyrning.

Hvad er et rækværk?

Rækværk spiller en afgørende rolle i forbindelse med faldsikring og kan tilføre en ekstra beskyttelse mod farlige faldulykker. Ved at have robuste og pålidelige rækværk installeret langs kanter og åbninger på bygningen sikrer du, at arbejdere og besøgende kan færdes sikkert uden risiko for at falde ned. Rækværkene fungerer som en fysisk barriere og giver tryghed og sikkerhed, hvilket er afgørende for at opretholde et sikkert arbejdsmiljø i højden.

Permanent rækværk

Et permanent rækværk er en løsning til tagflader med hyppig færdsel, og hvor der ikke er tilstrækkelig faldhøjde. Permanent rækværk fungerer også som en kollektiv tagsikring, der er mindre omstændig end at anvende PPE-certificeret udstyr. Et permanent rækværk kan fastmonteres på tagfladen eller facaden, og det kan ligeledes monteres løst med ballast på tagfladen.

Midlertidigt rækværk

Et midlertidigt rækværk anvendes, hvor der er risiko for nedstyrtning, men hvor det enten er uhensigtsmæssigt eller forbudt at bruge sele og line. Midliertidige rækværk anvendes typisk i forbindelse med nybyggeri eller ved renovering og etablering af bl.a. solcelleanlæg.

Climatic kan levere specialudviklede rækværk til flade tage beregnet på solcelleløsninger. Til hældningstage tilbyder vi leje af et såkaldt roof safety system (RSS) som et stilladsalternativ, der bidrager til at sikre tagfoden.

Stephan Visser

Vil du høre mere om vores rækværk?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug.

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning.

Rækværk på tag

Har du brug for service eller en serviceaftale til dit rækværk?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service