Gå til indhold
Logo negative

Loading-system

Med COMBISAFE® Loading System MKII får du et komplet faldsikringssystem designet til at forhindre fald ved af- og pålæsning af lastbiler o.a. eleverede dæk.

Dette system kan udlejes.

Hvad er et loading-system?

COMBISAFE® Loading System MKII er et omfattende faldsikringssystem, der er specielt designet til at fremme sikkerheden, når der arbejdes med af- og pålæsning af lastbiler eller andre eleverede dæk.

Løsningen giver brugerne mulighed for at bevæge sig sikkert på og omkring lastbiler eller andre hævede platforme, samtidig med at den effektivt forhindrer fald og minimerer risikoen for skader. Den er udviklet i overensstemmelse med sikkerhedsstandarder for at sikre en høj grad af arbejdssikkerhed.

Casper Visser

Vil du høre mere om vores loading-system?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug.

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning.

Loading system

Har du brug for service eller en serviceaftale til dit loading-system?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service