Gå til indhold
Logo negative

Pat-Box

En Pat-Box er en gelænderkonstruktion, der giver fuld sikkerhed mod nedstyrtning og tilfører optimal mobilitet under arbejde, der udføres på flade tage.

Dette system kan udlejes.

Hvad er en Pat-Box?

En Pat-Box er en unik og omkostningseffektiv faldsikringsløsning, der sikrer den bedst mulige mobilitet under arbejde, der udføres på flade tage. Den kan indrettes med diverse praktiske anordninger på gelænderet, så du har mulighed for at medbringe f.eks. skovl, kost, ogspand i forbindelse med rensning af tagbrønde beliggende tæt på tagkanten.

Pat-Box’en er fremstillet af kvalitetsaluminium og udstyret med terrændæk. Produktet har en lav vægt og er dermed let at transportere. Det kræver blot én person at skille Pat-Box’en ad og bære den ned fra taget og op på et andet.

Flemming Faxe Skovsted

Vil du høre mere om vores Pat-Box?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug.

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning.

Pat-box på tag

Har du brug for service eller en serviceaftale til din Pat-Box?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service