Gå til indhold
Logo negative

Tagstier og gantries

Tagstier er en fleksibel løsning, der fremmer sikkerheden i forbindelse med adkomst til tagflader samt når der skal udføres inspektion, vedligehold og rengøring.

Hvad er en tagstige?

Tagstiger anvendes for at skabe sikker adkomst til tagflader samt i forbindelse med inspektion, vedligehold og rengøring. På den måde udgør løsningen et vigtigt element i forbindelse med opretholdelsen af arbejdssikkerheden og vedligeholdelsen af bygningens tag.

Tagstier er udviklet for at efterleve strikse regler og standarder forbundet med arbejdssikkerhed. Løsningen kan desuden tilpasses de unikke behov og krav, der er forbundet med den enkelte bygning. F.eks. kan tagstien forsynes med rækværk i højden, der er tilpasset taghældningen.

Flemming Faxe Skovsted

Vil du høre mere om vores tagstiger?

Uanset hvad dit behov er, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige system, der virker optimalt og efterlever alle krav, både før, under og efter det tages i brug. 

Vil du vide mere om, hvordan Climatic kan tage hånd om dit projekt fra start til slut? Tag fat i os, så vi kan hjælpe dig med at opnå den bedst mulige løsning til din bygning. 

Tagstiger

Har du brug for service eller en serviceaftale til dine tagstiger?

Har du behov for at få serviceret dit anlæg og udstyr til faldsikring og facadevedligeholdelse? Vi kan tilbyde serviceaftaler, der er tilpasset netop din bygningstype- og behov, så du slipper for at bekymre dig om de lovpligtige eftersyn.

 

Læs mere om service